Välj en sida

En träningsstudio för bara dig
och dina nära

STUDIO77 erbjuder en väl genomtänkt miljö där du kan träna tungt, men ändå återhämtande. En lugn plats med färre intryck där du kan ha fullt fokus på dig själv. Du kan träna personlig träning, träna helt på egen hand eller tillsammans med en vän.

STUDIO77 är ett boutique gym för dig som vill ha en mer personlig träningsupplevelse. Studion ska kännas som din. ”Som att komma hem. Men ändå inte”, som någon så fint sa. 

Vad du hittar här

I studion finns hantlar, kettlebells, skivstång, trx, medicinbollar, pilatesbollar, stepbrädor, miniband och gummiband av olika slag, foamrollers, yogablocks, hopprep och mattor såklart. Roddmaskin och pullup-bar. Här finns även redskap som utmanar din stabilitet och balans ytterligare såsom flowtanks, wobblis och glides (flowins).

Bra att veta

Är du på språng? En trappa ner hittar du även ett pentry med kylskåp, ett omklädningsrum och en dusch. Redo att fortsätta dagen efter ett härligt träningspass!

Small Group Training

Vill du träna personligare grupptärning med nära coaching så kan Small Group vara något för dig. Är ni ett gäng (4-6 pers) som vill träna ihop så är ni välkomna med er förfrågan. Varje lördag året runt har vi pass i Pålsjö skog. Vill du veta mer om nästa kursstart, hör av dig till info@mt-akademin.se.

Personlig träning online

Träna på egen hand enligt ett individuellt upplägg via en app. Planen sätter vi tillsammans utifrån vårt första möte. Boka ditt uppstartsmöte här.

Varför öppnade STUDIO77?

Efter en periods jobb ute på traditionella gym längtade jag efter att få träna mina kunder med fullt fokus. Ostört och bortom vår vardags ständiga brus av intryck. Studion blev en plats där den mentala aspekten var lika viktig som den fysiska. Där inredningen, färgvalen och känslan i rummen speglar min övertygelse om att även tung träning kan vara återhämtande. I rätt miljö.

/Marika Bergheim

Priser.

STUDIO77 på egen hand

10-kort:
995kr (gäller per person)

3 månader – fri tillgång:
1500kr

Personlig träning

10 tillfällen:
6900kr 

10 tillfällen inkl. plan & program:
7900kr

Personlig träning online

3 månaders plan med individuellt anpassade program i app. Veckovis avstämning. Chatt med återkoppling inom 24h:
3900kr

+ kostrådgivning 1 tillfälle 1000kr

Vi erbjuder delbetalning. Här kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Välkommen till STUDIO77 på Nedre Långvinkelsgatan 77, Helsingborg