Välj en sida

Personlig träning med
MT- Akademin

Medicinsk personlig träning passar dig som vill ha en långsiktig hållbar plan kring din träning. Kanske har du drabbats av övervikt, diabetes, smärta och värk, stressrelaterad sjukdom eller någon annan folksjukdom. Då kan specifikt designad träning vara din väg framåt. Du kan träna med mig även om du inte har några begränsningar såklart!

I studion tränar du på tu man hand med mig. Det är en skön plats att träna på. Där kan jag träna dig i lugn och ro och ge dig mitt fulla fokus. Precis SÅ, vill jag att personlig träning ska vara.

Personlig träning

Träna på tu man hand med mig, oavsett om du har medicinska behov eller utan begränsningar och vill uppnå nya träningsmål.

Personlig träning online

Träna på egen hand enligt ett individuellt upplägg via en app. Planen sätter vi tillsammans utifrån vårt första möte. Boka ditt uppstartsmöte här.

Small Group Training

Vill du träna personligare grupptärning med nära coaching så kan Small Group vara något för dig. Är ni ett gäng (4-6 pers) som vill träna ihop så är ni välkomna med er förfrågan. Varje lördag året runt har vi pass i Pålsjö skog. Vill du veta mer om nästa kursstart, hör av dig till info@mt-akademin.se.

Boka studion för dig själv

STUDIO77 som vi kör din personliga träning i kan du även boka på egen hand. Perfekt när du önskar att träna i lugn och ro för dig själv. Är du på språng? En trappa ner hittar du även ett pentry med kylskåp, ett omklädningsrum och en dusch. Redo att fortsätta dagen efter ett härligt träningspass!

Marika Bergheim.

Som Lic. Medicinsk Tränare (MT) är mitt mål att tillsammans med dig hitta en långsiktig hållbar väg framåt genom träning. När jag själv drabbades av sjukdom saknades den medicinska tränaren som yrkesgrupp. Det fanns ett tydligt glapp mellan sjukvårdens rehan och friskvårdens träning. De generella träningsråden, som passar den stora massan, funkar inte för alla. Ett medicinskt perspektiv på din träning ger dig kunskap och förståelse kring vilken träning som gynnar din kropp och hälsa.

Mitt mål är att ge dig kunskap om hur du tränar dig stark och hållbar för livet!

Nyfiken på vad medicinsk träning kan göra för dig? Varmt välkommen på en kostnadsfri konsultation.

Priser.

STUDIO77 på egen hand

10-kort:
1150kr (gäller per person)

3 månader – fri tillgång:
1650kr

Personlig träning

 

10 tillfällen inkl. plan & program:
8500kr

Personlig träning online

3 månaders plan med individuellt anpassade program i app. Veckovis avstämning. Chatt med återkoppling inom 24h:
4500

+ kostrådgivning 1 tillfälle 1000kr

Vi erbjuder delbetalning. Här kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Träningen med Marika har gett mig kunskap kring hur jag kan lägga upp min träning, hur jag kan göra medvetna övningsval för att förebygga värken och hur jag kan förhålla mig till kost och träning under klimakteriet. Jag bemästrar nu övningar jag inte trodde ”var något för mig” och jag känner mig säker när jag tränar på egen hand. Min kropp är glad och tacksam, slankare än innan och starkare än jag trodde jag kunde bli. Jag är otroligt stolt över mig själv som prioriterade detta! Tack för peppen och för alla roliga pass i studion! Det gjorde vi bra! 

Kundrecension, maj 2021